Afvallen bij Optimal Gym Gouda

geplaatst in: OVERIG | 0
Nog wat kilo’s kwijt voor de zomer?

 

U herkent het vast wel, die laatst bijgekomen kilo’s wegen het zwaarst. Ze zitten u behoorlijk in de weg en die mooie zomerbroek ligt te wachten in de kast want die pas u eigenlijk helemaal niet meer. Weggooien doen we niet want wie weet komt er een moment dat de broek weer past. De tijd is nu gekomen om daar iets te doen.

Optimal Slim is een programma van twaalf bijeenkomsten dat u zowel individueel als in groepsverband kunt volgen. Onder begeleiding van een gediplomeerd leefstijlcoach werken we samen naar een voor u haalbare doelstelling. Het voordeel van Optimal Slim bij Optimal Gym Gouda is dat u naast het programma ook gelijk kunt bewegen met e-Gym. Bovendien is het mogelijk om u favoriete Netflix serie of tv-programma te volgen terwijl u beweegt op de nieuwste cardio-apparaten. Behalve voeding speelt beweging namelijk een belangrijke rol bij afvallen.

Het programma volgt de adviezen volgens de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum. Het is aangetoond dat het volgen van diëten zorgt voor steeds meer overgewicht. Het is effectiever om te komen tot een gezond basisvoedingspatroon. Het leren juiste keuzes te maken in combinatie met voldoende lichaamsbeweging. Op de lange termijn is dit de meest effectieve wijze om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Dus geen shakes of supplementen maar gewoon gezonde voedzame producten. Overgewicht is een groeiend maatschappelijk probleem. Minder beweging gecombineerd met calorierijk voedsel zijn boosdoeners bij het ontstaan van overgewicht. Behalve dat de extra kilo’s vele lichamelijke klachten tot gevolg kunnen hebben, doet het ook iets met ons welbevinden.

Met de juiste motivatie, inzet en verantwoordelijkheid is de kans van slagen heel groot.